Kevätkausi paketissa
Julkaistu: 12.07.2021 10.53

Kevätkausi paketissa

P12 KEVÄT C2 kakkonen ja kolmonen

P09-joukkueen harjoittelun ja pelimäärien suhteen kovatahtinen kevätkausi on saatu päätökseen. Harjoitusringissä on ollut 27 poikaa. Säpinää treeneissä ja peleissä on riittänyt. Suuri määrä on mahdollistanut pelaamisen kahdella tasolla, P12-sarjan kakkosessa pelasi Punainen joukkue ja kolmosessa Musta joukkue. Monet pojista ovat pelanneet pelejä molemmissa joukkueissa. Joukkueilla on ollut omat pelipäivät, mikä on pitänyt joukkueemme kiireisenä,koska pelien lisäksi on toki pitänyt huolehtia riittävästä harjoittelumäärästä.

Ensimmäistä kertaa lähdimme sarjakauteen pienellä tulostavoitteella. Tavoite oli säilyttää Punainen joukkue kakkosessa, jotta myös syksyn jatkosarjoja olisi mahdollista pelata kahdella joukkueella.

Punainen joukkue sai kakkosessa kovatasoisia pelejä sijoittuen kahdeksanneksi 12:n joukkueen sarjassa. Tämä riitti varmistamaan kakkosen paikan myös syksyksi. Paikoitellen peli kulki hyvin, mutta tuli myös pelejä, joissa joukkue ei saanut itsestään parasta irti. Tämä toki kuuluu asiaan. Kokonaisuutena joukkueelta kuitenkin hyvä suoritus.

Musta joukkue puolestaan taisteli itsensä kolmosessa hienosti oman sarjansa toiseksi. Pelit palvelivat hyvin poikien kehittymistä. Toinen sija olisi tuonut nousun kakkoseen, mutta käytännön syistä meidän ei nousua ole järkevää ottaa vastaan.

Tärkeimmät tavoitteemme ovat toki liittyneet poikien ja joukkuepelin kehitykseen. Monella osa-alueella on menty eteenpäin, mutta harjoiteltavaa riittää myös tuleviin treeneihin. Hieman kärsivällisyyttä pallonhallintaan ja uskoa omiin kykyihin, niin joukkue on syksyllä entistä vahvempi.

Heinäkuussa joukkue pitää hyvin ansaitun lyhyen treenitauon, jonka jälkeen palataan Den-areenalle tositoimiin.


Seuran uusimmat

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH