3
HUH
11.30
P09, Talviliiga

Ysikaks - OLS Belgia 09  0 - 2

Ojan Rauta Areena

Talviliiga 3.4.2021

Päivän aikana joukkue pelasi neljä Talviliigan ottelua. Edellisestä pelistä oli ehtinyt vierähtää noin 5 kuukautta, joten joukkue oli odotetusti intoa täynnä päästessään pitkästä aikaa pelitoimiin. Joukkue pelasi neljä Talviliigan ottelua tiiviiseen tahtiin. Pelaamattomuus näkyi tänään vielä joukkueen otteissa, mikä pitkän tauon jälkeen on täysin ymmärrettävää. Liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei siis tässä vaiheessa pelin perusteella kannata tehdä. Tuloksena kovasta taistelusta huolimatta neljä tappiota.

Vastustajat olivat tänään edellä liikkeessä ja pallonhallinassa. Joukkueen puolustus joutuikin kovalle koetukselle, jonka seurauksena tuli toki paljon puolustuspään onnistumisia muun muassa riistojen ja katkojen merkeissä. Otteluista löytyi myös paljon hyvää. Joukkueemme pyrki kärsivällisesti avaamaan lyhytsyöttöpelillä, mikä vastustajien prässätessä ei kuitenkaan ollut helppoa. Välillä päästiin myös hyökkäyksiä rakentelemaan onnistuneiden syöttökombinaatioiden jälkeen. Harjoittelun avulla näitä pyritään viemään tulevien viikkojen aikana eteen päin.

Maalivahdin hommia hoitivat tänään yhdessä pelissä Eetu K ja Teemu, Mikon torjuessa kahdessa pelissä. Pojat nappasivatkin useita hienoja torjuntoja. Päivän parasta antia varmasti oli pitkän pelitauon katkeaminen ja yhdessä joukkeena toimiminen. Ensi viikolla päästäänkin aloittelemaan ensimmäinen kokonainen viikko treenien merkeissä DEN-areenalla. Ulkokauden alkamista onkin odotettu ja joukkue on intoa täynnä!


Tilastot

0 - 2

OLS Belgia 09
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH