Tunnelmia Atria-turnauksesta
Julkaistu: 02.05.2021 23.08

Tunnelmia Atria-turnauksesta

Joukkueemme järjesti vappuna jo kolmantena vuotena putkeen Atria-turnauksen kotoisalla DEN-areenallamme. Välillä suunnitelmia on kiusannut takatalvi ja välillä korona. Lopulta tapahtuma on kuitenkin aina onnistuneesti saatu järjestettyä.

Mukana aurinkoisessa, mutta tuulisessa ja viileässä kevätsäässä oli Ysikakkosen Mustan ja Punaisen joukkueen lisäksi kuusi muuta lähialueen joukkuetta.

Turnauksen loppujärjestys oli seuraava: 1)HK, 2)TU, 3)Ura, 4)FC Folk, 5)Ysikaks Punainen, 6)HK-09 tytöt, 7)Ysikaks Musta ja 8) PyPo. Iso kiitos kaikille mukana olleille joukkueille! Meillä oli hieno futispäivä yhdessä!

Pienestä oli kiinni mitalipeleihin pääsy kotijoukkueilta. Tällä kertaa taistelu ei ihan sinne asti riittänyt. Mustalle joukkueelle kertyi tilille voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Punaiselle joukkueelle puolestaan kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Tuloksia tärkeämpänä kotijoukkueen valmennus näki pelilliset asiat ja niissä edistymiset. Paikoitellen pelin rakentelu ja maalipaikkojen luominen onnistui hyvin. Suuri haaste joukkueillemme olikin sitten viimeistely, kun paikoille päästiin. Päivän mittaan siinäkin toki mukavasti onnistumisia saatiin. Pala palalta peliä viedään eteen päin ja kotiturnauksesta saatiin taas hyvää oppia tulevaan.

Seuraavaksi jäädään odottelemaan Palloliiton päätöstä sarjakauden avaamisesta. Sitä ennen jatketaan - mitäpä muuta kuin treenaamista.

Seuran uusimmat

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH