Feel the ball -pallotatseja paljain jaloin
Tytöt 2013/2014Julkaistu: 31.08.2024 19.53

Feel the ball -pallotatseja paljain jaloin

Futsal leiri Nivalassa

  • Leirillä oli mukavaa ja opittiin uusia taitoja kertovat Irene Nurkkala, Nella Rajaniemi, Venla Laukka ja Matilda Peräsarka.

Leirille osallistui 60 innokasta palloilijaa monesta eri seurasta. Kauimmaiset tulivat Alahärmästä saakka. Aamupäivän ryhmässä harjoittelu aloitettiin paljain jaloin. Leirin brasilialainen valmentaja, futsal pelaaja Neide Oliveira kertoo, että pelaajan täytyy oppia tuntemaan pallo, jotta sitä oppii käsittelemään. Brasiliassa on ihan normaalia, että välillä pelataan paljain jaloin, nimittäin kaikilla ei ole varaa ostaa kenkiä. Tyypillisesti lapset aloittavat futsalin 5-6-vuotiaina, ja siirtyvät jalkapallon pariin vasta 10-12vuotiaina, Neide jatkaa.

Iltapäivän ryhmään osallistui kokeneempia futsalpelaajia, joten pallonkäsittelytaitojen lisäksi opetuksessa keskityttiin nopeaan päätöksentekoon.

  • Opin paljon uutta ja parhaiten mieleen jäi varmaankin erilaiset kikat ja pallon käsittely. Mukavaa leirillä oli se kun tekemistä oli monipuolisesti ja paljon erilaisia harjoituksia, Vieskan naisten nuori pelaaja Virpi Laukka kommentoi.

Kiitos leirin järjestelyistä Virvelle. Kiitos valmennushommissa auttamisesta Henry, Jasper, Oliver ja Miikka. Kiitos kaikille osallistujille. Ja ennen kaikkea iso kiitos Neidelle!



Kuvassa Ysikaks P10-11 joukkueen pallotaiturit Eemil Karjalainen ja Jukka Karppinen.

Kuvassa iltapäivän ryhmän treenaajia.


Kuvassa aamupäivän ryhmän treenaajia.

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH