Kevätturnaus Lohtajalla
Tytöt 2013/2014Julkaistu: 06.05.2024 07.36

Kevätturnaus Lohtajalla

Osallistuimme Vattaja Cup-turnaukseen kahdella joukkueella. Molempien joukkueen pelit olivat tasaisia ja vähämaalisia. Alkulohkossa kumpikin joukkue jäi viimeiselle sijalle. Vastustajina: KPV, FC Raahe, HBK, LoVe.

Pelillisenä teemana meillä oli opetella pallon riistämistä ja syötön katkoja. Upeana suorituksena mieleen jäi Venlan ja Essin yhteistyömaali. Sijoitusottelussa Ysikakkosen punainen ja musta pelasivat vastakkain. Siinä pelissä punainen vei voiton, mutta musta joukkue harjoittelee muutaman viikon ja sen jälkeen haastaa punaisen joukkueen uuteen matsiin.

Ysikaks punainen Alida, Ellen, Essi, Jade, Janina, Irene, Matilda, Roosa, Venla

Ysikaks musta Iina, Ilona, Julia, Miia, Mila, Milja, Olivia, Oona, Silja, Tyyne

- Tulee hyvä mieli, kun pystytään osallistumaan turnauksiin kahdella joukkueella. Se kertoo minulle, että tyttöjen pelaama jalkapallo kiinnostaa ja kehittyy koko ajan. Iloiseksi tulin myös siitä, kun meillä oli paljon huoltajia mukana kannustamassa pelaajia. Mikään ei ole niin tärkeää lapselle kuin se, että oma vanhempi katsoo ja huomaa pelaamisen mukanaan tuomat ilot ja surut. Tunnekasvatusta parhaimmillaan! Näin mietiskelee ja kirjoittaa maanantain aamutuimaan joukkueen valmentaja Virve.

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH