Gutierrez harrasteakatemian valmentajaksi
Ysikaks NivalaJulkaistu: 28.07.2024 17.14

Gutierrez harrasteakatemian valmentajaksi

Nivalan urheiluakatemian futsal- ja jalkapallopelaajat saavat uuden valmentajan syksyllä, kun Venezuelalainen futsalpelaaja Henry Gutierrez aloittaa Nivalan harrasteakatemiassa futsal- ja jalkapallopelaajien valmentajana.

Akatemiakoordinaattori ja liikuntasihteeri Miika Tenhunen on tyytyväinen siihen, että futsalin ammattilaispelaaja ottaa vastuun nuorten palloilijoiden valmennuksesta.

-Urheiluakatemiaan osallistuu viikottain peruskoulun yhdeksäsluokkalaisia ja Nivalassa lukio- tai ammattiopintoja suorittavia opiskelijoita, kertoo Tenhunen.

Gutierrez siirtyi Vieska Futsalin liigajoukkueen riveihin kaudella 2022-2023 FC Kemistä. Liigan taitavimpiin pelaajin lukeutuva pelaaja on tehnyt tuhoisaa jälkeä, joista viime vuonna liigan toiseksi tehokkain pelaaja teki 26 ottelussa tehot 29+29. Pistekeskiarvoltaan ottelua kohden hän oli liigan paras.

- Olen innoissani uudesta työstä, Henry kertoo lyhyesti ajatuksiaan tulevasta NHA valmennustyöstä.

Vieska Futsalin nuorten päävalmentajana toimiva Virve Närhi luottaa vahvasti Henryn taitoon viedä pelaajia eteenpäin erityisesti pallonkäsittelyssä ja viimeistelytaidoissa.

-Kyllä minua hieman huolestutti urheiluakatemian valmennuksen jatko tuossa muutama viikko sitten, kun tuli esille Bobin siirtyminen toiseen seuraan. Bob on tehnyt huippu työtä akatemiassa nuorten kehityksen eteen pari vuotta, nyt on sitten Henryn vuoro jatkaa alueen pelaajien kehittämistä, Virve toteaa.

Nivalaisille futsal ja jalkapallopelaajille Henryn tulo akatemiavalmennukseen antaa loistavat lähtökohdat. Huippupelaajan saaminen mukaan valmennustoimintaan on tärkeä osa pelaajien kehitystä ja toivottavasti Henryn mukaan tuleminen tuo lisää innokkaita pelaajia nivalaan sekä NHA mukaan.

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH