Pelaamisen riemua ja mitalihaastatteluja
Pojat 2010/2011Julkaistu: 10.05.2024 19.10

Pelaamisen riemua ja mitalihaastatteluja

Lauantaina 4.5.2024 DEN-Areenan tekonurmi täyttyi innokkaista juniorifutaajista, kun Ysikaks Nivalan P10/11-joukkue järjesti OP Joki-Pohjanmaa turnauksen 2015-2017 -syntyneille pelaajille.

Pojat pelasivat kaikissa kolmessa ikäluokassa ja tytöissä pelattiin 2015 ja 2016 sarjat. Joukkueita oli saatu mukaan Nivalan lisäksi myös Haapajärveltä, Haapavedeltä, Ylivieskasta, Kalajoelta, Pyhäjärveltä, Oulaisista, Kaustisilta, Raahesta sekä Kiuruvedeltä. Joukkueita oli 31 ja pelejä pelattiin yhteensä 62 kappaletta. Aurinkoisen kevätpäivän aikana kentällä nähtiin lähes 300 reipasta junnupelaajaa.

Pelit startattiin täydellä höyryllä jo kello yhdeksän aamulla ja viimeiset loppuvihellykset kuultiin hieman ennen kello viittä iltapäivällä. Kentillä nähtiin toinen toistaan hienompia suorituksia: Upeita maaleja, mahtavia torjuntoja, rohkeita haastoja, kovaa kamppailua sekä riemukkaita tuuletuksia! Loppuhuudoissa kippisteltiin voittajille, nostettiin mustia lippuja koston merkiksi sekä korostettiin reilua peliä. Myös kentän reunalta kuultiin iloista kannustusta pitkin päivää.

Riemukkaiden pelien jälkeen jokainen pelaaja palkittiin mitaliseremoniassa, jonka yhteydessä oli mahdollisuus antaa haastattelu ja kerrata päivän tapahtumia. Reippaiden pienten futaajien suusta kuultiin upeita kommentteja, miten päivän aikana parasta oli ollut pelaaminen, maalit, torjunnat, syötöt ja voitot. Kysyttäessä, mikä on parasta omassa joukkueessa, oli yleisin vastaus kaverit. Päivän jatkosta monilla oli selvä mielipide: Käydä ensin ostamassa herkkuja kioskilta ja mennä kotiin. Kommenttien perusteella kaikilla oli ollut kiva päivä!

Myös kentän ulkopuolella oli kovaa tohinaa, kun kioski palveli koko päivän ja arpajaisista tavoiteltiin hienoja palkintoja. Järjestävän joukkueen pelaajien perheet tekivät mahtavan työn, jotta tarjottavaa riitti koko päiväksi.

Turnauksesta saatu palaute lämmitti järjestäjien mieliä! Erityistä kiitosta saivat joukkueiden palkitseminen erityisessä palkintojenjaossa ja sen jälkeiset haastattelut. Myös aikataulusta ja yleisesti kaikista järjestelyistä tuli kiitosta osallistuneilta joukkueilta.

Ysikaks Nivala P10/11 kiittää turnaukseen osallistuneita joukkueita ja toivottaa kaikille isosti tsemppiä tulevaan jalkapallokesään!

Turnauspäivän iloisiin tunnelmiin voit palata Instargram-tarinoiden kohokohdissa tilillä @p10_11ysikaksnivala.

❤️🖤
Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH