P11-joukkueen alkukesän kuulumiset ja sarjan aloitus
Julkaistu: 27.05.2022 22.57

P11-joukkueen alkukesän kuulumiset ja sarjan aloitus

P11-joukkue on päässyt kesäkauden osalta hyvään vauhtiin ja tekonurmikentän auettua harjoituksia on ollut kolme kertaa viikossa. Osallistuminen on ollut aktiivista. Lisäksi on pelattu harjoituspelejä Haapajärven ja Ylivieskan joukkueiden kanssa. Ottelutuntumaa on haettu myös järjestämällä harjoituspeli oman joukkueen kesken ja samaa tullaan tekemään myös jatkossa.


Harjoituspelien lisäksi on päästy ”tositoimiin” Ylivieskan KalajokilaaksoCupissa, mistä tarttui mukaan hyvää kokemusta muttei kovinkaan hyviä tuloksia. Turnauksessa oli mukana peräti 15 pelaajaa!


Sarja päästiin avaamaan helatorstaina Ylivieskassa, missä vastaan asettuivat FC Ylivieskan joukkueet. Ensimmäinen peli sujui vahvasti Ysikakkosen komennossa ja lopputuloksena Nivalan voitto tennisnumeroin 6-0. Toinen peli alkoi myös vahvasti Ysikakkosen mentyä 1-0 johtoon mutta sen jälkeen koitti musta kymmenminuuttinen, minkä aikana Ylivieska pääsi iskemään 4 maalia ennen ensimmäisen puoliajan loppua. Toinen jakso oli sitten tasaista vääntöä eikä lisämaaleja nähty, joten taululle jäivät tappionumerot 1-4. Kaiken kaikkiaan hyvää peliä pojilta ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja seuraavat sarjapelitkin ovat jo maanantaina 30.5.


Harjoituksia tulee olemaan jatkossakin maanantaisin ja keskiviikkoisin. Sunnuntain harjoitusvuoro on pelipainotteinen ja silloin pelataan harkkapelejä joko muita joukkueita vastaan tai omalla porukalla. Tähän päälle kun lisätään vielä tärkeimmät, eli sarjapelit, on tiedossa mukavan futiksentäyteinen kesä.




Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH