Ysikakkonen perusti tukirahaston
Julkaistu: 12.04.2022 18.02

Ysikakkonen perusti tukirahaston

Avustusrahastosta tukea harrastamiseen

Ysikaks’ Nivalassa yhteisöllisyys on keskeisimpiä arvoja. Arvokeskustelun tiimoilta hallitus päätti perustaa seuralle oman tukirahaston, josta voidaan tukea Ysikakkosen pelaajien mahdollisuutta harrastaa ja osallistua joukkuetoimintaan.


Päätös avustusrahastosta syntyi, kun seura sai viime vuonna KPO kannustajista hieman yli 1000€ tukea. Kannustajat raha on tullut seuralle, kun seuran ja paikkakunnan ihmiset ovat liittyneet KPO kannustajista Ysikaks Nivalan kannustusryhmään. Tämän jälkeen S-etukortin kanssa ostoista tulee myös seuralle bonusta.

-Halusimme seurana toimia arvojen mukaisesti ja mahdollistaa sen, että oma yhteisö pystyy tarvittaessa tukemaan perheiden ja lasten harrastamista, sanoo seuran puheenjohtaja Teemu Isoaho. Seurassa on paljon lapsiperheitä, joilla saattaa olla useita lapsia mukana jalkapalloharrastuksessa. Vaikka jalkapallo on halpa harrastus, voi useamman harrastajan maksut ja turnausmaksut tuoda taloudellista vaikeutta. Tällöin vaarana voi olla, että lapsi joutuu jättämään esimerkiksi turnausreissun väliin. Seura haluaa omalta osaltaan ehkäistä sitä, että lapset eivät joutuisi jättämään taloudellisista syistä turnausta tai harrastusta väliin.

Avustusrahasto on tällä hetkellä pieni, mutta uskomme sen tuovan apua harrastajille. Tukirahasto on tarkoitettu väliaikaiseen tuen tarpeeseen. Seura ohjaa myös jatkossa KPO kannustajista saamansa tuen suoraan tukirahastoon. Voit olla mukana tukemassa taloudellisesti vähävaraisia ja taloudellista tukea tarvitsevia harrastajia liittymällä Ysikaks Nivalan kannustajiin. ❤️🖤


Tukea voi hakea ottamalla yhteyttä omaan joukkueenjohtajaan. Tuki ohjataan sen myönnettyä suoraan joukkueen tilille. Tarvittaessa tukiasioissa sinua auttavat hallituksen jäsenet Marjut Laurila ja Niina Pennala.

Keväisin terveisin🌞


Ysikaks Nivalan hallitus
Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH