70 minuutin jännitysnäytelmä
Julkaistu: 18.05.2023 13.02

LBK 3 - Ysikaks 1

P12 kolmonen jatkui maanantaina 15.5.2023 vieraspelillä LBK:n vieraana. Kentälle asteli edellisviikkoon verrattuna huomattavasti virkeämpi ja valmiimpi Ysikakkonen.

Ottelun alussa kotijoukkue hallitsi peliä hienoisesti, mutta pelin edetessä saatiin hienosti omasta pelistä kiinni ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa oma vahva peli tuotti vihdoin tulosta, ja tauolle siirryttiin 0-1 vierasjohdossa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue onnistui maalinteossa kolme kertaa, vaikka tilanteiden puolesta peli pysyi melko tasaisena koko toisen puoliskon ajan. Monia hyviä tilanteita saatiin rakennettua kotijoukkueen maalille, mutta maalivahti piti torjunnoillaan kotijoukkueen voitossa kiinni.

Ysikakkosen maalintekijä tänään

⚽️ Jukka

Sarjan pistetili ei vielä tänäänkään auennut, mutta piristyneet peliotteet antavat lisäintoa harjoitteluun ja tuleviin otteluihin!