Jarmo Junnon futsalkoulusta uutta oppia pallonkäsittelyyn
Julkaistu: 16.06.2022 17.22

Jarmo Junnon futsalkoulusta uutta oppia pallonkäsittelyyn

Jarmo Junnon futsalkoulu järjestettiin yhteistyössä Vieska Futsalin kanssa. Futsalkoulua pidettiin kolmena päivänä. Osallistujia oli parisenkymmentä innokasta lasta lähialueen seuroista.

Jarmon mukaan futsalkoulu on onnistunut oikein hyvin, hän on yllättynyt lasten taitavuudesta ja siitä, kuinka nopeasti lapset oppivat uusia asioita. Eri-ikäisten ohjaaminen on vaatinut häneltä harjoitteiden eriyttämistä. Jarmo kiitteleekiin Joonas Isoahoa, joka on toiminut futsalkoulussa toisena ohjaajana. Joonas kertoo, että hänestä mukavinta futsalkoulussa on pienten lasten ohjaaminen ja uusien harjoitteiden oppiminen.


Kuva 1. 7-vuotiaat kaverukset Rafa ja Oskari. Nämä pelaajat ovat pitäneet erityisesti pelaamisesta. He ovat oppineet liikuttamaan palloa jalkapohjalla.

Kuva 2. 8-vuotiaat pelikaverit Tyyne ja Emmi. Tyyne kertoo pitävänsä pelaamisesta, hän on oppinut erilaisia käännöksiä. Emmi pitää pelaamisen lisäksi mukavana maalintekoharjoituksia. Hän on oppinut jalkapohjalla syöttämistä ja nostosyöttöjä.

Kuva 3. Veljekset Aaro (6 v.) ja Joose (8 v.). Aaro on tykännyt tehdä maaleja. Välillä futsalkoulussa on ollut vaikeaa, mutta Jarmo ja Joonas on neuvonut. Joosen mielestä on mukava, kun tulee hiki ja saa pelata. Joose on oppinut pallonriistoja.

Kuva 4. Alkulämmittelynä pallonkuljetusta pienellä alueella.

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH