Pronssia Lohtajan turnauksesta
Tytöt 2013/2014Julkaistu: 16.09.2024 22.28

Pronssia Lohtajan turnauksesta

Meidän joukkueella oli oikea turnaus viikonloppu!

Lauantaina osallistuimme Next Year Cup-turnaukseen Ylivieskassa ja sunnuntaina Lohtajan syysturnaukseen.

Perjantain harkoissa sovittiin, että kummastakin turnauksesta lähdetään tavoittelemaan pokaalia ja maalipörssin voittoa.

Ylivieskan turnauksen vastustajat osoittautuivat meitä paremmiksi, joten siellä nuo edellä mainitut tavoitteet jäivät saavuttamatta. Jäimme sarjassa viimeiseksi, mutta viidestä pelistä saimme paljon oppia siitä, mitä meidän täytyy kehittää omassa tekemisessämme. Ja turnauspäivän aikana meidän tekeminen kehittyi peli peliltä, välillä pystyimme painostamaan vastustajan alueella, mutta viimeistelyn kanssa oli vielä liian hankalaa.

Ylivieskan turnauksessa pelasivat: Adelia, Iina, Inka, Jade, Janina, Julia, Matilda, Oona, Silja ja Pinja. Maalinteossa onnistuivat Julia, Matilda ja Janina. Maalivahtina vuorottelivat Janina ja Jade. Jade toimi myös joukkueen kapteenina, näyttäen vahvaa esimerkkiä kuljettamisen rohkeudesta ja kaksinkamppailuista. Erikoispalkinto annettiin Inkalle. Perustelut: voittava peliasenne, loppuun asti täysillä yrittäminen ja pelirohkeus.

Lohtajalla onnistuimme voittamaan pronssia rangaistuspotkukilpailun jälkeen, maalipörssin voitto ei ihan toteutunut, nimittäin Raahen joukkue oli kahden maalin verran tehokkaampi. Lohtajan turnauksessa pelasivat: Alida, Ilona, Irene, Janina, Julia, Laura, Mila, Milja, Petra ja Tyyne. Maalinteossa tuli onnistumisia useammalle pelaajalle, maalivahteina vuorottelivat Ilona, Janina ja Tyyne. Joukkueen kapteenina toimi Milja, joka ahkeroi turnauspelit keskuspuolustajana. Erikoispalkinto annettiin Julialle. Perustelut: tarkka sijoitus maaliin pronssiottelun lopussa.

Lohtajalla koettiin paljon onnistumisen tunteita, mutta tuli pettymyksiäkin. Isoimpana harmina valmentajalle jäi mieleen, kun A-Kisa teki maalin kaukolaukauksella vapaapotkusta, kun emme olleet riittävän keskittyneitä tilanteen pelaamiseen. Toinen harmi oli välierässä, kun hävisimme 1-0 HBK:lle, vaikka päälle päin näytti, että olimme peliä hallitseva joukkue, mutta tehdyt maalit ratkaisevat.Merkittävin pelioppi saatiin kuitenkin pronssiottelusta FC Raahea vastaan. Tiedettiin vastustajan olevan vahva, koska olimme sarjassa hävinneet sille isolla maalierolla. Vastustaja aloittikin pelin voimakkaasti ja olimme altavastaajia. Viimeisellä viidellä minuutilla löysimme kuitenkin päättäväisyyttä ja energiaa ja pystyimme nousemaan kolmen maalin tappioasemasta tasapeliin. Tarvittavat maalit tekivät Tyyne, Laura ja ihan viimeisillä pelisekunneilla Julia. Tämän jälkeen siirryttiin laukomaan rankkarit, joissa maalivahdin roolin hoiti malliikkaasti Ilona. Kaikki kolme rankkaria maaliin sijoittivat Tyyne, Alida ja Ilona. Se riitti meidän voittoon, koska vastustajan toinen laukoja veti pallon ylärimaan.


IMG_7826.jpg

IMG_7821.jpg

IMG_7828.jpg


Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH