Ikimuistoinen reissu Helsinki Cupiin
Pojat 2010/2011Julkaistu: 19.07.2024 18.21

Ikimuistoinen reissu Helsinki Cupiin

Ysikaks Nivalan 2010- ja 2011-syntyneiden poikien joukkue osallistui heinäkuun toisella viikolla järjestettyyn Helsinki Cupiin. Päätös osallistumisesta tehtiin jo noin puolitoista vuotta sitten, joten tätä oli odotettukin. Viimein sunnuntaina 7.7. päästiin junamatkalle kohti Helsinkiä.

Pojat (ja mukana ollut yksi tyttö) pelasivat turnauksessa kahdella joukkueella, jotta kaikki pääsivät nauttimaan mahdollisimman paljon turnauspelaamisesta. Molemmat joukkueet osallistuivat 2011-syntyneiden harrastesarjaan. Joukkueet tarjosivat hienoja peliesityksiä niin, että punainen joukkue voitti oman lohkonsa neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä ja musta joukkue sijoittui tasaisessa lohkossaan kolmanneksi saldolla kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Jatkopelit toisen lohkon samalle sijalle sijoittunutta vastaan olivat tasaisia, mutta niistä oli tyytyminen tappioihin. Pelaajien mielestä parasta oli päästä pelaamaan ennalta tuntemattomia joukkueita vastaan.

Pelien lisäksi joukkue taustajoukkoineen ehti touhuta monenlaista. Heti menoiltana osa porukasta meni uimaan uimastadionille muiden mennessä katsomaan ykkösdivarifutista. Keskiviikkona vuorossa oli huvittelua Linnanmäellä tai eläinten ihailua Korkeasaaressa. Lisäksi hotellin vieressä ollut ostoskeskus tuli pelaajille ja huoltajillekin reissun aikana tutuksi. Jokainen aamu aloitettiin aina joukkueen aamulenkillä.

Osallistuminen tällaiseen turnaukseen oli koko joukkueelle mahtava kokemus! Turnaukseen osallistui yhteensä 1864 joukkuetta ja noin 30 000 pelaajaa ympäri maailman, joten kyse on todella isosta tapahtumasta. Yhtenä reissun kohokohtana oli MTV:n kymppiuutisiin sekä nettijulkaisuun tehty juttu, missä punaisen joukkueen pelaajat kertoivat näkemyksiään Espanjan Lamine Yamalista ja pääsivät näyttämään laukaisuosaamistaan.

Kokonaisuudessaan mahtava reissu! Kiitokset sponsoreille ja pelaajien perheille tämän kaiken mahdollistamisesta! Kiitokset myös mukana olleille huoltojoukoille, jotta saatiin pelaajat ainaoikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan ja aina myös ruokittuina ja huollettuina! Viimeiset ja isoimmat kiitokset kuuluvat pelaajille, jotka pienistä vaivoista ja rankasta reissusta huolimatta jaksoivat upeasti neljän päivän pelit ja kaiken matkustamisen! Toivottavasti päästään vielä moniin uusiin turnauksiin.

Turnauksen tunnelmiin voit palata Instargram-tilillä @p10_11ysikaksnivala.

❤️🖤



Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH