Sarjapelit Lohtajalla: Kovat pelit, voitto ja tappio
Julkaistu: 16.06.2023 20.02

11.6. jatkui P12/13 joukkueen sarjapelit Lohtajalla. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli K-Pallo. Avausjakson jälkeen taululla lukemat 0-0. Toisella jaksolla Ysikaks siirtyi 1-0 johtoon. Johto ei kestänyt ihan loppuun asti ja K-Pallo voitti 1-2. Harmillinen niukka tappio mutta poikien esitys oli kuitenkin erinomainen, hieno taistelu.

Toisessa matsissa vastassa Lohtajan Veikot. Ysikaks sai loistavan alun pelille ja tauolle mentiin Ysikakkosen 3-0 johdossa, huikea jakso! Toiselle jaksolle LoVe lisäsi kaasua ja onnistui kirimään tilanteeksi 3-3. Pojat taisteli loppuun asti ja loppupuolella Ysikaks sai hyvän hyökkäyksen päätteeksi maalin ja lopputulos 4-3 taisteluvoitto Ysikakkosen pojille! Hieno palkinto mahtavasta päivästä. Huikeat pelit!