Ysikaks valmistautuu juhlavuoteen - #yhdessäysikaks
Julkaistu: 30.11.2021 09.28

Ysikaks valmistautuu juhlavuoteen - #yhdessäysikaks

Vuosi 2022 on merkittävä paalu jalkapalloseura Ysikakkosen historiassa, se on nimittäin 30. toimintakausi. Keskiviikkona syyskokoukseen osallistuneet saivat kuulla juhlavuoden toimintasuunnitelman ja tekivät tärkeitä valintoja seuran tulevaisuutta ajatellen.

Ysikakkosen visiona on olla alueellisesti yksi suurimmista liikuttajista ja merkittävimmistä sekä uskottavimmista toimijoista. Seurana halutaan tarjota laadukasta ja innostavaa toimintaa liikunnan pariin. Oleellista on myös halu toimia alustana ja ponnahduslautana tavoitteellisemmalle urheilulle.

Seurassa toimii 13 joukkuetta ja uusina aloittaa P16 ja T15/16 joukkueet. Tarjontaa eri ikäisille on muhkea määrä ja joukkoon otetaan innolla vastaan uusia harrastajia. Seuran uusituilta nettisivuilta löytyy yhteistietoja, jos kipinä jalkapalloon iskee tai halu kokeilla iskeekö, on mielessä.

Merkittävin muutos Ysikakkosen hallinnossa tulevalle vuodelle on, että puheenjohtajaksi valittiin Teemu Isoaho, monta kautta pestissä palvellut Jukka Kukkola jää hallitukseen, näin hänen kokemuksensa ja tietotaitonsa jää seuran käyttöön varmuudella. Muut hallituksen jäsenet vuoden 2022 alusta ovat: Alex Anttila, Jenita Eränummi, Marjut Laurila, Kaisa Ohtamaa, Niina Pennala, Janne Vierimaa ja Joel Visuri.

Juhlavuoden merkeissä seuraa kestävästi palvellut logo vaihdetaan, kilpailu siitä on järjestetty ja nykyinen hallitus kokoontuu joulukuussa valitsemaan voittajan. Nykyaikaan sopivalla tavalla hallitus on myös ideoinut #yhdessäysikaks -teeman. Idean äiti on Janika Palokangas, seuran nykyinen sihteeri.

Kunhan saamme talvenselän, joka on vasta tuloillaan, taitettua, pääsee Ysikakkosen kesätoiminta ja tempaustapahtumat käyntiin. Olet tervetullut mukaan, pelaajana, katsojana, huoltajana tai missä roolissa tahansa, mukaan mahtuu jokainen.

Irja Visuri

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH