Tule valmentajaksi seuraan
Ysikaks NivalaJulkaistu: 02.06.2021 17.05

Tule valmentajaksi seuraan

Ysikaks Nivala ry on nivalainen jalkapalloseura. Seuramme on perustettu Nivalassa vuonna 1992. Meidät tunnetaan myös nimellä FC-92 mutta seuramme virallinen nimi on Ysikaks Nivala ry. Tuttavien kesken meitä puhutellaan ysikakkosena.

Jalkapallo Nivalassa on kovassa nousussa ja meitä on jo lähes 200 junioripelaajaa sekä miesten ja naisten edustusjoukkueet. Seurassa on taustalla mukana myös todella aktiivinen seuratoimijajoukko sekä hallitus.

Tarjoamme sinulle valmentajana mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä valmennustyön osaajaksi. Seuran joukkueiden tukena toimivat tällä hetkellä junioripäällikkö, valmennusvastaava ja Peliasennon Janne Husu. Seura kouluttaa valmentajia vuosittain eri kouluttajien koulutuksilla joiden lisäksi tarjoamme valmentajalle mahdollisuuden kouluttautua palloliiton koulutusohjelman mukaisesti. Tule rohkeasti mukaan toimintaan niin räätälöidään juuri sinulle sopiva valmentajan polku. Voit lähteä oppimaan apuvalmentajan paikalta ja jatkaa omaa valmentajan koulutuspolkua. Mainittakoon, että muua Erkka Westerlund aloitti valmentajauransa 12-vuotiaana jalkapallovalmentajana.


Voit ilmoittaa halukkuutesi seuran valmentajaksi alla olevasta linkistä tai soittamalla valmennusvastaava Teemu Isoaholle 0409104547. Tarvittaessa valmentajuudesta voidaan keskustella puhelimella lisää. Muista ettei sinun tarvitse vielä osata valmentajista vaan tärkeintä on halu tulla valmentajaksi.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScP9DQC3p...


Ysikaks Nivala