P11 sarjapelit Kalajoella 10.7.2022
Julkaistu: 11.07.2022 23.31

Ysikakkosen P11-joukkueen sarjapelit jatkuivat Kalajoella Kälviän Tarmoa ja Lohtajan Veikkoja vastaan. Ensimmäisessä pelissä Tarmoa vastaan siirryttiin alussa komeasti 1-0 johtoon, mutta sen jälkeen vastustaja kiri tasoihin ja ohi. Tasaisen väännön jälkeen Tarmolle 4-2 voitto.

Toiseen peliin ei saatukaan niin hyvää alkua kuin ensimmäiseen ja LoVe karkasikin jo 2-0 taukojohtoon. Toisella puoliajalla Ysikakkonen painoi jatkuvasti hyökkäyksiä kohti Lohtajan maalia ja lopulta saatiin onnistuminen rankkarista ja päästiin maalin päähän. LoVe kuitenkin iski näyttävällä viimeistelyllä heti seuraavasta vastahyökkäyksestä numeroiksi 3-1 ja kovasta painostuksesta huolimatta ei Ysikakkoselle lisämaaleja tullut, joten taululle jäi LoVen voittolukemat 3-1.

Harmittavasti jäätiin tällä reissulla ilman pisteitä, mutta mahtavaa oli nähdä poikien kova asenne ja pelin parantaminen toisen pelin jälkimmäisellä puoliskolla. Kesken puoliajan vielä vaihdettiin puolet kenttäpelaajista ja sama meno vain jatkui.

Seuraavat sarjapelit on kotikentällä 31.7. Siihen asti reenataan ja pelataan mahdollisuuksien mukaan harkkapelejä.