Sateinen pelipäivä Kokkolassa
Julkaistu: 21.08.2021 14.06

Ensimmäisessä pelissä vastustajana GBK. Maalivahtina toimi Matleena Laurila, hän avasi peliä rohkeasti. Eka puoliaika oli tasainen, kumpikin joukkue onnistui maalinteossa kerran. Toisella puoliajalla tilanteita riitti kummassakin päässä. Peli päättyi 4-1 Ysikakkosen voittoon. Joukkueen kaikki maalit teki Tyyne Siipola. Tyyne on erittäin nopea kuljettamaan palloa, ohittamaan vastustajia ja viimeistelee pallon tarkasti maaliin kauempaakin. Vihreällä kortilla palkittiin ensimmäistä kertaa pelissä mukana ollut Senja Kangas.

Toisessa pelissä vastustajana FC Ylivieska. Maalivahtina aloitti Oona Tikkanen, hän oli myös ensimmäistä kertaa mukana joukkueen peleissä. Eka puoliaika oli meidän joukkueen hallintaa, pelaajat liikkuivat todella terhakkaasti ja vaikeuttivat vastustajan pelin avaamista. Juuli Silvola katkoi vastustajan syötöt ja rakensi hyökkäyspeliä tarkoilla syötöillä. Toisella puoliajalla Oona päästettiin kentälle lämmittelemään ja Tyyne meni puolestaan maaliin. Vastustajakin pääsi peliin mukaan ja sai onnistumisia maalinteossa. Tässä pelissä kentän kuninkaana toimi Matleena Laurila, nimittäin hän teki yhdeksän maalia! Peli päättyi 12-3 Ysikakkosen voittoon. Vihreällä kortilla palkittiin Oona Tikkanen.