12
KES
16.00
Naiset, Naisten Kakkonen

Ysikaks FC-92 - IK Myran  1 - 2

Nivala, DEN-areena

Kauden aloitus DEN-areenalla

Kauan kerettiin jo odottaakin Naisten kakkosen alkua, kun pandemia tilanne on estänyt pelien pelaamisen alkuperäisen otteluohjelman mukaisesti. Odotus kuitenkin palkitaan tänä lauantaina (12.6.), kun Ysikakkosen naiset pääsevät viimeinkin tekemään historiallisen debyyttinsä 2. divarissa!

Peli pelataan Nivalan DEN-areenalla klo 16 Alavetelin IK Myrania vastaan. Myran on kokenut joukkue, jossa pelaa taitavia pelaajia. Myran pelasi vielä viime kesänä Naisten ykkösessä. Tiukka peli on siis tiedossa, mutta Nivala on valmis taistelemaan voitosta kotikentällään. Keskinäisiä otteluita Ysikakkosen ja IK Myranin välillä ei ole, muuta kuin 3. divarissa, mutta mitä luultavammin pelaajisto on Myranin kakkosen porukassa ainakin osittain eri.

Jännitys joukkueessa tiivistyy, harjoitusotteluitakaan kun ei olla liiaksi pelattu. Harjoitukset ovat kuitenkin pyörineet ympäri vuoden lukuunottamatta pientä taukoa futsal kauden päätteeksi. Tänä kesänä Naisten kakkosessa pelataan yksinkertainen sarja, joka tarkoittaa 9 alkulohkon peliä. Tavoitteeksi ollaan linjattu sarjapaikan säilyttäminen kakkosessa myös ensi kesälle.

Tervetuloa kannustamaan meidät voittoon lauantaina klo 16 Nivalan Den-areenalle! Pääsymaksu 3e / kausikortti. Otteluisäntänä toimii Liikuntakeskus Uikko. Ottelu nähtävissä livenä myös tulospalvelun kautta.

Tilastot

1 - 2

IK Myran
(0-2)
16'MaaliBäckström Johanna
23'MaaliBäck Sofia
65'MaaliHilli Roosalotta

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH